کارنامه کنکور ارشد کامپیوتر و تمامی آنچه که برای قبولی باید بدانید !!

کارنامه کنکور ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار، شبکه و رایانش امن

کنکور ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار

کارنامه ای که مشاهده می کنید، کارنامه کنکور ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار، شبکه و رایانش امن داوطلبینی که در موسسه آموزش عالی آزاد مهسان حضور داشتند، است.

با توجه به این کارنامه کنکور ارشد کامپیوتر، با میانگین  35 درصد می توان رتبه حدود 70 بدست آورد که با این رتبه می توان در دانشگاه تهران یا امیرکبیر پذیرفته شد.

یعنی به طور میانگین از هر 10 تست باید به 3 الی 4 تست پاسخ داد. البته معدل موثر هم در رتبه تاثیر دارد ولی معدل اکثر داوطلبین تقریبا به هم نزدیک است و تاثیر میانگین درصد بسیار مهم تر است.

میانگین درصد به این صورت به دست می آید که درصد کسب شده در دروس زبان، ریاضی ، مشترک و تخصصی را به ترتیب در 1 ، 2 ، 4 و 3 ضرب کنید و نتیجه را به جمع ضرایب یعنی 10 تقسیم کنید .

امیدوارم در کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر 99 بدرخشید. هر سوالی داشتید می توانید از موسسه وقت گرفته و مشاوره رایگان بگیرید.

کارنامه کنکور ارشد کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز

کنکور ارشد کامپیوتر گرایش رباتیکز

این کارنامه کنکور ارشد کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز است. همانطور که می دانید در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر یکی از گرایشها هوش مصنوعی و رباتیکز است.

این گرایش بسیار جذاب است و اگر ایده ای دارید می توانید از طریق این گرایش ایده خود را عملی کنید . در کنکور ارشد برای این گرایش تعداد 30 تست زبان عمومی و تخصصی با ضریب 1 ، 20 تست ریاضی شامل ریاضی 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل و آمار و احتمال مهندسی و ساختمان های گسسته با ضریب 2 ، 30 تست مشترک شامل دروس ساختمان داده و طراحی الگوریتم و نظریه زبانها و ماشینها و مدار منطقی و معماری کامپیوتر و سیستم عامل وشبکه با ضریب 4 ، 20 تست تخصصی شامل دروس مدار الکتریکی و سیگنال سیستم و هوش مصنوعی با ضریب 3 طرح می شود .

معمولا رتبه های زیر 100 می توانند در سه دانشگاه برتر یعنی صنعتی شریف و تهران و امیرکبیر پذیرفته شوند و رتبه های زیر 200 می توانند در دانشگاههای بهشتی و علم و صنعت مشغول به تحصیل شوند. و برای رسیدن به این رتبه ها میانگین درصد را می توانید از کارنامه کنکور ارشد کامپیوتر این گرایش ها مشاهده کنید.

هرنوع سوال و مشاوره ای نیاز داشتید می توانید وقت بگیرید و راه بلد حرکت کنید

Nobody

هادی یوسفی

دیدگاه خود را بیان کنید

دیدگاه شما پس از تایید منتشر خواهد شد.

برای ثبت دیدگاه باید در سایت واردشوید.